Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Läs mer om cookies >

Om Sweden Technology Fast 50

Sweden Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige. Utmärkelsen skapades redan 1995 av Deloitte i San José, i hjärtat av Silicon Valley i Kalifornien. Sedan dess har utmärkelsen fortsatt att spridas och fungerar idag som ett prestigefyllt erkännande av teknologiföretagens framgångar. I Europa, Asien och Australien genomförs Fast 50-rankingar i över 20 länder/regioner. Större länder som USA arrangerar ett flertal regionala Fast 50-program.

I Sverige har rankingen genomförts sedan 2003. Listan inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi – från internet och datautrustning till Life Sciences. Rankingen baseras på företagens genomsnittliga intäktsökning under en fyraårsperiod. Vi mäter inte företagens nuvarande finansiella situation eller lönsamhet.

Läs mer om kriterier för Fast 50-bolag >

2015 års Sweden Technology Fast 50 presenteras av Deloitte i samarbete med Teknikföretagen, Nasdaq och Svenska Riskkapitalföreningen.

Gå med i Fast 50-gruppen på LinkedIn

Diskutera med branschkollegor, rankade företag och talarna från årets seminarium – Duncan Stewart och Erik Olin – samt få information om branschtrender och aktuella frågor.

Gå med i LinkedIn-gruppen här >

Technology Fast 500 EMEA

Samtliga svenska Fast 50-bolag nomineras till Fast 500-uttagningen inom EMEA. Antalet svenska företag i den europeiska rankingen har varit högt de senaste åren, med en toppnotering på 65 svenska bolag år 2010. Företagens individuella placeringar tillkännages den 3 december i samband med den europeiska prisceremonin i London.

Läs mer om Technology Fast 500 EMEA >

Deloittes TMT-verksamhet

Deloittes branschgrupp för Technology, Media & Telecommunications (TMT) består av mer än 15 000 medarbetare i 48 länder som utför tjänster till 90 procent av TMT-företagen i Fortune Global 500. Genom vår samlade erfarenhet och kompetens hjälper vi våra klienter att lyckas i en digital miljö.

Läs mer om TMT och våra tjänster här >

Deloitte TMT Predictions

I TMT Predictions ger Deloitte en årlig prognos för TMT-branschens globala utveckling och trender. Rapporten bygger på diskussioner med branschledare, analytiker och kommentatorer samt tiotusentals konsumentintervjuer världen över – och har kommit att bli en av Deloittes mest lästa och kommenterade publikationer. År efter år prickar TMT Predictions rätt i över 80 procent av sina förutsägelser.

Läs mer och ladda ner årets rapport här >

Har du frågor om tillväxt i teknologibranschen?

Välkommen att kontakta mig gällande till exempel kapitalanskaffning, börsintroduktion, förvärv och samgåenden eller skatt.

Erik Olin
Ansvarig TMT
+46 75 246 31 16
eolin@deloitte.se